Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Elektrisch rijden is fiscaal interessante optie

Jan van Beelen

Partner

Jan van Beelen

Bel direct: +31 (0162) 760 760

E-Mobility

E-Mobility

De beweging naar en de E-mobiliteitsindustrie

De opkomst van één E-mobility-industrie met allerlei nieuwe en elektrische mobiliteitsoplossingen is gaande. Wij willen voorbereid zijn op de toekomst en inspelen op alle wensen, waarbij leasen natuurlijk het uitgangspunt blijft. Natuurlijk zullen er verschillen zijn tussen een e-auto en een e-scooter of een e-bike. DLM | Dé Lease Maatschappij is van en voor ondernemers en doet het daarom graag net even anders.

Wij bieden duurzame mobiliteitsoplossingen op het gebied van elektrisch vervoer voor bedrijven, maar ook prachtige producten voor consumenten.

DLM | Dé Lease Maatschappij richt zich met E-mobility op de markt voor micromobiliteit (elektrisch vervoer tot 45 km p/u). Wij bieden keuzes in elektrische fietsen, elektrische scooters, tegen scherpe tarieven.

Wij volgen de laatste ontwikkelingen op het gebied van accutechnologie op de voet en streven ernaar alle producten van de nieuwste EV-technologie te voorzien. Hiermee garanderen wij optimale prestaties, veiligheid en kwaliteit.

Klaar voor de toekomst

Elektrisch rijden is de toekomst zegt men en DLM onderstreept dat. Vanuit de overheid wordt elektrisch vervoer  enorm gestimuleerd. DLM pleit voor duurzaamheid zet graag in op alle (nieuwe) vormen van elektrisch  vervoer. Geen must, maar wel noodzaak!

Fiscaal interessant

Vanaf 2017 zijn er 2 tarieven voor de bijtelling: 4% en 22%. De bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto. De uitstootgrenzen worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. 

Volledig elektrische voertuigen (zonder CO2 uitstoot) vallen in meest gunstige bijtellingspercentage, en daarmee in het 4%-tarief. Let op: dit is gemaximeerd tot een cataloguswaarde van €50.000,-. Is de cataloguswaarde hoger, dan geldt voor dit hogere bedrag een bijtellingstarief van 22%.


Volledig elektrisch

In de markt zien wij een steeds grotere vraag ontstaan op volledig elektrisch rijden. Het aanbod in de verschillende merken en typen wordt ook steeds groter. Wij hebben daarom voor iedere berijder de beste keuze en adviseren je daarin graag.

Abonneer op onze nieuwsbrief