Kumpan Electric

Kumpan Electric

Italiaanse schoonheid gecombineerd met Duitse “grundlichkeit”

Het klassieke Italiaans design van de jaren 50 gecombineerd met de nieuwste accutechnologie van de 21ste eeuw dat is Kumpan Electric, het e-scooter model van DLM | Dé Lease Maatschappij.

De Kumpan-familie omvat 3 modellen: de kickboard uit 1950 met innovatieve elektrische aandrijving, evenals de elektrische scootermodellen 1953 en 1954L.

De modellen onderscheiden zich door de wendbaarheid, dynamiek, elegantie en techniek. Gemaakt voor nauwe steegjes, maar ook voor de grote hoofdwegen en geschikt voor iedereen, die van chic, snel en eenvoudig houdt.

De kern van deze modellen is het Kumpan "Kraftpacket" (power-pack) - een lithium-ion-batterij, die een bereik van maximaal 50 kilometer mogelijk maakt. Met het verwijderbare batterijsysteem kunnen maximaal drie accu's parallel gebruikt worden, waardoor het bereik tot 150 km toeneemt. Wanneer de batterij leeg raakt, kan deze bij elk normaal stopcontact worden opgeladen.

Sharing concepten

We bieden innovatieve en passende oplossingen voor je mobiliteitsverzoek. Met speciale ontwikkelingen op het gebied van voertuigvloot verbreden wij ons productportfolio. In samenwerking met Kumpan ontwikkelen wij een uitgebreid concept voor uw (nieuwe) elektrische scootervloot.

De voordelen op een rijtje 

  • Geen emissiekosten 
  • Lage operationele kosten
  • Lage onderhoudskosten    
  • Geen motorrijbewijs nodig

Abonneer op onze nieuwsbrief