DLM en iconische Engelse taxi, passende combinatie!

Eric R. Kok

CEO/Owner

Eric R. Kok

Bel direct: (0162) 760 760

LEVC

LEVC TX

De enige échte taxi!

Dankzij hun betrouwbaarheid, wendbaarheid en veelzijdigheid staan de black cabs al sinds jaar en dag bekend als de beste taxi's ter wereld. Ze zijn nu overal in de straten van grote steden over de hele wereld te vinden, hoewel ze altijd een speciale band met Londen zullen houden. De TX e-City is de eerste die uitsluitend op elektrische energie loopt.

In Nederland is dit iconische model exclusief via DLM | Dé Lease Maatschappij te leasen.

E-CITY-TECHNOLOGIE

Naast de koolstofvrije uitstoot en naleving van alle huidige milieuwetgeving biedt de geavanceerde eCity-technologie van LEVC nul-emissies en een bereik van maximaal 650 kilometer.

BESTUURDERSCOMFORT 

Een grotere cabine biedt de taxichauffeurs meer schouder- en hoofdruimte. De standaardapparatuur bestaat uit elektrische ramen en deurspiegels, daglichtverlichting en een digitale DAB-radio. Alle ruiten, spiegels en ramen worden verwarmd, parkeersensoren achter, cruisecontrol en een groot aantal hulpfuncties voor de bestuurder maken ook de langere dagen op de weg net een beetje makkelijker.

PASSAGIERSCOMFORT

Alle modellen zijn volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, met oprijbanen, zijrails en handgrepen met een hoge zichtbaarheid. In de taxi zorgen een draaibare stoel en stoelbevestigingen voor maximaal comfort voor passagiers met een rolstoel.

Meer weten over deze taxi: nl.levc.com/tx-electric-taxi/

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor leasen en de daarbij behorende voorwaarden?

Neem gerust contact met ons!

Abonneer op onze nieuwsbrief