Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Elektrisch rijden… Waarom niet?

Thom van Hoof

Accountmanager

Thom van Hoof

Bel direct: +31 (0162) 760 760

Elektrisch rijden

Elektrisch rijden

Je organisatie verduurzamen? Elektrisch rijden is een makkelijke stap die daaraan bijdraagt. Daarnaast is fossiele brandstof eindig. Overstappen naar andere alternatieven is slechts een kwestie van tijd, maar makkelijk is de overstap niet altijd. Wij adviseren je graag over de e-mobility binnen je bedrijf en de consequenties die dat met zich meebrengt.

Neem contact op!

Iedereen kan elektrisch rijden!

De doorontwikkeling van elektrisch vervoer is in volle gang. Er komen steeds meer alternatieven op de markt en de accu’s worden goedkoper. Elektrisch rijden wordt bereikbaar voor een steeds grotere groep mensen.

Elektrisch rijden: zorg voor een goede voorbereiding en advies.

Bepaal waarom je als organisatie kiest voor de inzet van elektrisch vervoer. Maak hiervoor een passende strategie. Creëer inzicht in het gebruik. Maak afspraken over de infrastructuur en het gebruik ervan.

Feit: Een kwart van de gemiddelde wagenparkkosten bestaat uit brandstofkosten. Rijden op stroom is voordelig, omdat de kosten 20% tot 30% lager liggen dan bij fossiele brandstof.

De voordelen van elektrisch rijden:

  • Lage brandstofkosten
  • Verlaging CO2-uitstoot
  • Eenvoudig aan te vullen met andere vormen van mobiliteit
  • Bliksemsnel optrekken, goede wegligging en heerlijk stil in de auto
  • Eenvoudig verduurzamen


MEER WETEN OVER ELEKTRISCH RIJDEN? 

Wilt je advies of informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact op met ons salesteam voor een vrijblijvende afspraak of offerte!

Klaar voor de toekomst

Elektrisch rijden is de toekomst zegt men en DLM onderstreept dat. Vanuit de overheid wordt elektrisch vervoer  enorm gestimuleerd. DLM pleit voor duurzaamheid zet graag in op alle (nieuwe) vormen van elektrisch  vervoer. Geen must, maar wel noodzaak!

Fiscaal interessant

Vanaf 2017 zijn er 2 tarieven voor de bijtelling: 4% en 22%. De bijtelling is afhankelijk van de CO2-uitstoot van de auto. De uitstootgrenzen worden ieder jaar opnieuw vastgesteld. 

Volledig elektrische voertuigen (zonder CO2 uitstoot) vallen in meest gunstige bijtellingspercentage, en daarmee in het 4%-tarief. Let op: dit is gemaximeerd tot een cataloguswaarde van €50.000,-. Is de cataloguswaarde hoger, dan geldt voor dit hogere bedrag een bijtellingstarief van 22%.


Volledig elektrisch

In de markt zien wij een steeds grotere vraag ontstaan op volledig elektrisch rijden. Het aanbod in de verschillende merken en typen wordt ook steeds groter. Wij hebben daarom voor iedere berijder de beste keuze en adviseren je daarin graag.

Abonneer op onze nieuwsbrief