Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord


People Planet en Prosperity.


DLM | Dé Lease Maatschappij voelt zich maatschappelijk betrokken tot de samenleving. We zien de veranderingen in de wereld om ons heen en nemen onze verantwoordelijkheid.

In 2021 hebben wij ons verbonden aan Justdiggit. Een organisatie die de wereld wil vergroenen door op de meest droge plekken op aarde ‘bunds’ te graven zodat regenwater kan worden opgevangen dat anders over de droge en kale vlaktes zou wegspoelen. Regenwater kan dieper de aarde in, zaden die nog in de aarde verborgen zitten, beginnen weer te groeien en zo komt de vegetatie in en rondom de bunds terug.

We sturen iedereen die verbonden is aan DLM | Dé Lease Maatschappij een verjaardagskaart in 2021 en voor iedere kaart maken we een bedrag over naar Justdiggit. Zo helpen we mee de boeren in Afrika te inspireren en activeren om hun land te vergroenen. Wij geloven dat dat een positieve impact heeft op klimaat, natuur, biodiversiteit en mensen. Op ons. Op jullie.

Ik praat er graag met je over verder.

Eric Kok

Wil je meer weten over Justdiggit? Bekijk dan de onderstaande video of ga naar de website justdiggit.org.Abonneer op onze nieuwsbrief