Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord

Ambassadeurs

Hans Kraay jr.

Hans Kraay jr.

"Hans Kraay jr. is oud profvoetballer, voetbalcoach en televisiepresentator. De harde verdediger van vroeger is nu vooral te zien bij Voetbal Inside en Fox Sports. Naast de passie voor voetbal heeft Hans ook passie voor auto’s. Samen met DLM | Dé Lease Maatschappij zet hij zich in om de mobiliteit van sportverenigingen, sporters en sponsoren vlekkeloos te laten verlopen."

Jan Boskamp

Jan Boskamp

Jan Boskamp is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig voetballer. Als international maakte hij deel uit van de Oranje-selectie voor het WK 1978 in Argentinië. Vanaf 2010 werd hij voetbalanalist en tegenwoordig is hij niet meer weg te denken van voetbalprogramma's zoals bijvoorbeeld Voetbal International en Voetbal Inside.

Vincent van der Voort

Vincent van der Voort

Vincent van der Voort is één van de Nederlandse topdarters. Zijn prestaties tonen een stijgende lijn, waardoor hij met recht tot de top van Nederland en ook van Europa hoort. Zijn passie voor het spel is gelijk aan de passie van DLM / Dé Lease Maatschappij voor het eigen vak.

Arnold Vanderlyde

Arnold Vanderlyde

Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen in boksschool De Amateur in Munstergeleen, waar hij 7 jaar trainde bij bokstrainer Jan Derhaag. In zijn loopbaan behaalde hij driemaal brons op de Olympische Spelen: in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. In 1991 werd hij gekozen tot Sportman van het jaar. In 1992 stopte Vanderlyde met topsport en stapte hij over naar het bedrijfsleven. Hij heeft zijn eigen bedrijf, waarmee hij als trotse ambassadeur van DLM / Dé Lease Maatschappij BV presentaties, workshops en trainingen voor bedrijven verzorgt.

Bas van Veenendaal

Bas van Veenendaal

Bas van Veenendaal is televisiepresentator en verslaggever voor Ziggo Sport. Bas begon zijn journalistieke carrière bij RTV Utrecht, waar hij als sportverslaggever werkte. Daarnaast werkte Van Veenendaal van 2006 tot 2008 als commentator voor Eurosport en als verslaggever-commentator voor Talpa en RTL. In 2008 vertrok hij naar de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live. Sinds het seizoen 2011-2012 presenteerde hij op zondagavond het samenvattingenprogramma 90 minutes. In 2013 was hij één van de presentatoren van FOX Sport Centraal op het open kanaal Fox. Vervolgens maakte hij de overstap naar Ziggo Sport.

Abonneer op onze nieuwsbrief