Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord
Onze onderneming

Onze onderneming

DLM | Dé Lease Maatschappij, de leasemaatschappij van en voor ondernemers

Na een lange werkdag veilig thuiskomen in een comfortabele, betaalbare leaseauto. Een auto waaraan je veel plezier beleeft. Een auto waarin je graag gezien wordt als ondernemer. Eentje die past bij je werk, je status en vooral ook bij je portemonnee.

Wij werken hieraan graag mee. Simpelweg omdat wij Dé Lease Maatschappij zijn en altijd een stapje extra zetten. We zijn geen doorgeefloket van een bank of financiële organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan één merk of importeur. Wij zijn net als jij ondernemer. Jij bent voor ons geen kenteken, maar een ondernemer met een naam. Samen hebben we één doel: probleemloos leasen tegen een schappelijke prijs.

Wij maken van jou graag een tevreden ambassadeur. Dat doen wij door passende oplossingen aan te bieden, met kennis van financiële - en autozaken, tegen een scherpe prijs. De P van Persoonlijk staat centraal. Wij geloven erin een prettige werkrelatie op te bouwen, met laagdrempelig contact. Met één vaste contactpersoon, die jouw situatie goed kent. Zodat je met één telefoontje op de juiste plek bent. Wel zo helder, gemakkelijk en tijdbesparend. Wij vinden je auto erg belangrijk, maar jij bent voor ons nog altijd belangrijker. Door te verbinden en te ontmoeten bouwen we met elkaar aan een plezierige samenwerking.

Voor alle mobiliteitsvraagstukken kun je bij ons terecht. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende leasevormen. Als je het fijne van onze aanpak wilt weten, is een persoonlijk gesprek de meest optimale manier om kennis te maken. De koffie bij ons in Oosterhout staat altijd klaar!

Voor iedere leaserijder

Wij hebben voor iedere leaserijder een passend model. In alle prijsklassen, in alle uitvoeringen. Advies op maat. 

COMFORTABEL

Wij ontzorgen u volledig gedurende het gehele leasecontract

Afspraak is Afspraak

DLM is er voor iedere klant, op ieder moment. En de afspraken die we met elkaar maken, maken we ook waar. 

Abonneer op onze nieuwsbrief