Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord

Sponsoring

Wij ondersteunen in Nederland sport in de breedste zin van het woord. Dat doen we soms  incidenteel, maar bij voorkeur langdurig. We doen er alles aan om sporttalent te ontwikkelen, want wij geloven dat je samen meer bereikt dan alleen. DLM | Dé Lease Maatschappij is dé sportieve partner in meerdere takken van sport.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is in wezen de grondlegger van het professionele voetbal in Nederland. Fortuna '54 was in de jaren '50 al succesvol, waarbij het publiek van heinde en verre kwam om de eigen spelers aan te moedigen. De jeugdopleiding van Fortuna Sittard heeft diverse topspelers voortgebracht (o.a. Mark van Bommel en Kevin Hofland), die internationaal grote successen hebben geboekt. Al meer dan 5 jaar zijn wij als partner verbonden aan Fortuna Sittard, die sinds 16 jaar dit seizoen weer in de Eredivisie speelt, voor een vaste schare trouwe supporters.

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam is de oudste betaald voetbalclub uit Rotterdam. Sparta werd opgericht in 1888. Slechts elf andere amateurclubs in Nederland zijn ouder dan Sparta. Aan het begin van de twintigste eeuw was Sparta een van de meest toonaangevende sportclubs in Nederland. Sinds het seizoen 2018/2019 zijn wij trotse partner van Sparta Rotterdam en bezoeken wij met plezier alle wedstrijden in de KeukenKampioen Divisie.

Abonneer op onze nieuwsbrief