Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord
Werken bij DLM

Werken bij DLM

Ga jij geen uitdaging uit de weg?

We zijn niet zomaar een leasemaatschappij, wij zijn Dé Lease Maatschappij. Met de betrokkenheid, zorg, verwachtingen, begeleiding en ambities die daarbij horen. Mobiliteit is onze passie, dus die verwachten we ook van jou. We nodigen je uit om samen met ons vorm te geven aan onze toekomst. Een toekomst waarin veranderingen in mobiliteit en duurzaamheid aan de orde van de dag zijn. Wij zullen je voorzien van alles wat je nodig hebt om je vaardigheden te benutten en uit te bouwen. En zo onze klanten gelukkig te maken en onze concurrentie ver achter ons te laten.

We hebben ambitieuze doelstellingen. Wie zoeken we? Proactieve, creatieve innoverende mensen. Die groot denken en snel handelen. Die niet bang zijn om risico’s te nemen. En die een ondernemersgeest hebben. Herken je je hierin? Bekijk dan onze nieuwste vacatures.

Vacatures bij DLM | Dé Lease Maatschappij 

 Wil jij deel uitmaken van ons team? Bekijk de nieuwste vacatures of schrijf een open sollicitatie.


INFORMELE WERKSFEER...

Werken bij DLM | Dé Lease Maatschappij is werken in een informele, familiaire omgeving . Hiërarchie is ons vreemd en we kennen een open werksfeer. 

Goed kantoor, we hebben alles wat je nodig hebt.

De beste bedrijfsuitjes en borrels

 

Vacatures

Wij hebben op dit moment geen vacatures, maar een open sollicatie sturen mag natuurlijk altijd. Je kan je CV en motivatie sturen naar info@dlm.nl.

Abonneer op onze nieuwsbrief