Cookievoorkeuren
InstellingenIk ga akkoord
Banden

Banden

DE JUISTE banden zijn essentieel voor JOuw veiligheid

Je banden behoren in topconditie te zijn, om te allen tijde je veiligheid te garanderen. Als je jouw banden wilt controleren, dan kan dat altijd. Het profiel meten van een autoband kan gemakkelijk met een euromunt. Dit gaat als volgt: is het gouden randje van de munt zichtbaar bij het in het hoofdprofiel steken? In dat geval is er minder dan 3 mm profiel aanwezig. Een controle door de garage is dan verstandig, maak daarvoor dan zo snel mogelijk een afspraak.

BANDENSPANNING

Goede bandenspanning is belangrijk, dat rijdt veel prettiger. de banden minder snel en bespaar je brandstof.Het weggedrag wordt negatief beïnvloed als de bandenspanning niet goed is. Bovendien slijten 

Winterbanden

Als je wil, zetten we graag winterbanden onder je auto. Dat is wel zo veilig tussen half november en februari. Wil je je banden wisselen? Stem dit eerst af met je werkgever of je wagenparkbeheerder. Zij kunnen je vertellen of winterbanden ook onderdeel uitmaken van je leasecontract. We bieden je als DLM | Dé Lease Maatschappij ook een apart winterbandencontract als je dat wenst. Stem dit in eerste instantie af met je werkgever en wij maken het dan voor je in orde. 

Maak een bandenwisselafspraak

Maak hier eenvoudig en snel online een afspraak om uw banden te wisselen.

Maak een bandenwisselafspraak

Abonneer op onze nieuwsbrief