Cookievoorkeuren
Instellingen Ik ga akkoord
Schade melden

Schade melden

Schade? Wij lossen het voor u op!

Schade rijden is nooit leuk, maar het kan iedereen gebeuren. Daarom is het goed om te weten wat je moet doen bij schade. Belangrijk is dat je schade binnen 48 uur, schriftelijk bij ons meldt. Sommige verzekeraars weigeren namelijk na overschrijding van deze periode, schade aan te nemen. We stellen je graag nog even op de hoogte van de te volgen procedures:

Europees Schadeformulier

  1. Vul samen met de tegenpartij het Europees Schadeformulier in en onderteken het beiden. Vergeet de achterkant van het schadeformulier niet. En doe nooit toezeggingen aan de tegenpartij.
  2. Noteer de namen van eventuele getuigen, ook medepassagiers zijn geldige getuigen. Neem indien mogelijk ook foto's van de situatie en de schade.
  3. In sommige situaties is het noodzakelijk om direct aangifte te doen bij de politie, bijvoorbeeld bij diefstal/aanrijding en dader niet bekend.
  4. Stuur het Europees schadeformulier per mail naar terry@dlm.nl of per post naar DLM | Dé Lease Maatschappij, t.a.v. de afdeling Operations. Het adres is Hoevestein 6, 4903 SC Oosterhout.
  5. Bel gerust naar 0162-760760 als je er niet uitkomt. Dan kunnen wij je helpen en snel anticiperen.
  6. Na aanmelding krijg je van ons zo snel mogelijk te horen waar je de schade kan laten herstellen.
  7. Het schadeherstelbedrijf zal contact met u opnemen en er dan voor zorgen dat jouw auto wordt opgehaald, hersteld en retour gebracht wordt. Vervangend vervoer is altijd mogelijk, ga eerst na of vervangend vervoer is opgenomen in het contract. Let wel, de eerste 24 uur is altijd voor rekening van de werkgever / berijder. Als er geen vervangend vervoer is opgenomen in het contract, zijn de kosten hiervan voor de werkgever / berijder.  Bij een verhaalbare schade is een deel van deze kosten verhaalbaar op de tegenpartij, hier zullen wij u dan in begeleiden.
  8. Digitaal

  9. Download het Europees Schadeformulier, maak foto’s van de schade en upload deze foto’s en dien de schade in. Stuur alles per mail naar terry@dlm.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om je te laten weten waar je de auto kan laten herstellen. Ook kunt u er voor kiezen de schade app te downloaden om hierin uw schade te melden.

Abonneer op onze nieuwsbrief