Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

×
Hartelijk dank voor het stemmen op Dé Lease Maatschappij!

U ontvangt een e-mail met verdere informatie.

×
DLM
support casper
telefoon Bel ons voor een afspraak: (0162) 760 760
achtergrond vervolg
vervolgfoto
Onze ondernemingWerken bij DLMBusiness partnerAmbassadeursNieuwsSponsoringOnze DLM medewerkersPrivacy Statement

Ambassadeurs

Hans Kraay

Hans Kraay jr.

'' Hans Kraay Jr. is oud profvoetballer, voetbalcoach en televisiepresentator. De harde verdediger van vroeger is nu vooral te zien bij Voetbal Inside en Fox Sports. Naast de passie voor voetbal kent Hans ook passie voor auto’s. Samen met DLM / Dé Lease Maatschappij zet hij zich in om de mobiliteit van sportverenigingen, sporters en sponsoren vlekkeloos te laten verlopen. ''

Jan Boskamp

Jan Boskamp

Jan Boskamp is een Nederlands voetbaltrainer en voormalig voetballer. Als international maakte hij deel uit van de Oranje-selectie voor het WK 1978 in Argentinië. Vanaf 2010 werd hij voetbalanalist en tegenwoordig is hij niet meer weg te denken van voetbalprogramma's zoals bijvoorbeeld Voetbal International en Voetbal Inside.

 

Vincent van der Voort

Vincent van der Voort

Vincent van der Voort is één van de Nederlandse topdarters. Zijn prestaties tonen een stijgende lijn, waardoor hij met recht tot de top van Nederland en ook van Europa hoort. Zijn passie voor het spel is gelijk aan de passie van DLM / Dé Lease Maatschappij voor het eigen vak.

Arnold

Arnold Vanderlyde

Vanderlyde begon op vijftienjarige leeftijd met boksen in boksschool De Amateur in Munstergeleen, waar hij 7 jaar trainde bij bokstrainer Jan Derhaag. In zijn loopbaan behaalde hij driemaal brons op de Olympische Spelen: in 1984, 1988 en 1992. Daarnaast was hij driemaal Europees en achtmaal Nederlands kampioen. In 1991 werd hij gekozen tot Sportman van het jaar. In 1992 stopte Vanderlyde met topsport en stapte hij over naar het bedrijfsleven. Hij heeft zijn eigen bedrijf, waarmee hij als trotse ambassadeur van DLM / Dé Lease Maatschappij BV presentaties, workshops en trainingen voor bedrijven verzorgt.

Thiemo

Thiemo de Bakker

Thiemo de Bakker is één van Nederlands grootste tennissers. Na zijn overwinning in het juniorentoernooi van Wimbledon 2006, heeft hij aan diverse grote ATP toernooien meegedaan. Wij zijn trots dat ook Thiemo de Bakker is toegetreden tot het illustere rijtje ambassadeurs van DLM / Dé Lease Maatschappij BV.

Wim

Wim Kieft

Wim Kieft is een voormalig profvoetballer die doorgaans centraal in de aanval speelde. Hij was van 1980 tot en met 1994 actief voor Ajax, SC Pisa, Torino, PSV en Girondins de Bordeaux. Daarnaast kwam hij 43 keer uit voor het Nederlands Elftal, waarvoor hij elf keer scoorde. Kieft werd met Ajax 2x en met PSV 3x Nederlands landskampioen. Met de Eindhovense club won hij in 1987/1988 ook de Europacup I. Datzelfde jaar won hij met het Nederlands elftal het EK 1988. Wim Kieft is sinds 2017 trotse ambassadeur van DLM / Dé Lease Maatschappij BV.

Bas

Bas van Veenendaal

Bas van Veenendaal is televisiepresentator en verslaggever voor Ziggo Sport. Bas begon zijn journalistieke carrière bij RTV Utrecht, waar hij als sportverslaggever werkte. Daarnaast werkte Van Veenendaal van 2006 tot 2008 als commentator voor Eurosport en als verslaggever-commentator voor Talpa en RTL. In 2008 vertrok hij naar de nieuwe voetbalzender Eredivisie Live. Sinds het seizoen 2011-2012 presenteerde hij op zondagavond het samenvattingenprogramma 90 minutes. In 2013 was hij één van de presentatoren van FOX Sport Centraal op het open kanaal Fox. Vervolgens maakte hij de overstap naar Ziggo Sport.

 

maak kennis
  • DLM on tour met Rocky G
  • DLM Official Business partner van Sparta Rotterdam
  • DLM the movie!
  • Nieuw: Occasion deals!
  • Fortuna Sittard in MINI Countryman
Ik wil graag
meer weten

Bel ons op (0162) 760 760,
of vul onderstaande gegevens in.

Naam is een verplicht veld.
Telefoonnummer is een verplicht veld.
Social media

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Bekijk dan onze social media pagina's,

Facebook Linkedin Youtube