Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

×
Hartelijk dank voor het stemmen op Dé Lease Maatschappij!

U ontvangt een e-mail met verdere informatie.

×
DLM
support casper
telefoon Bel ons voor een afspraak: (0162) 760 760
achtergrond vervolg
Onze onderneming
Onze ondernemingWerken bij DLMBusiness partnerAmbassadeursNieuwsSponsoringOnze DLM medewerkersPrivacy Statement

Onze onderneming

Dé Lease Maatschappij, de leasemaatschappij van en voor ondernemers

Na een lange werkdag veilig thuiskomen in een comfortabele, betaalbare lease-auto. Dat geeft een goed gevoel. Een auto waarvan u veel lusten heeft en zo min mogelijk lasten. Een lease-auto waarin u graag gezien wordt als ondernemer. Die past bij uw werk, status en vooral bij uw portemonnee.

Wij werken aan het bovenstaande graag mee. Omdat wij Dé Lease Maatschappij zijn. Of nog specifieker: omdat wij Dé Lease Maatschappij voor ondernemers zijn. Voor mensen zoals u, die elke dag keihard werken om hun boterham te verdienen en zo proberen aan het eind van het jaar iets over te houden. 100 procent van onze klanten is ondernemer en 90 procent eigen baas. Wij weten net als u wat ondernemen inhoudt.

We zijn geen doorgeefloket van een bank of financiële organisatie. Wij zijn niet gelieerd aan één merk of importeur. Wij zijn net als u ondernemer. U bent voor ons geen kenteken, maar een ondernemer met een naam. Met een doel: probleemloos leasen tegen een schappelijke prijs.

Wij willen van u graag een tevreden ambassadeur maken. Dat doen wij door passende oplossingen aan te bieden, met kennis van financiële en autozaken, tegen een scherpe prijs. Door een prettige werkrelatie op te bouwen, met laagdrempelig contact. Met één vaste contactpersoon, die uw situatie kent. Zodat u met één telefoontje op de juiste plek bent. Wel zo helder, gemakkelijk en tijdbesparend. Als ondernemer heeft u het namelijk druk genoeg. Wij vinden uw auto erg belangrijk, maar ú bent voor ons nog altijd belangrijker.

U kunt bij ons kiezen uit verschillende leasevormen. Als u het fijne van onze ondernemers-gerichte aanpak wilt weten, is een persoonlijk gesprek de meest optimale manier om kennis te maken. Rekenen wij gelijk uit waar voor u het voordeel zit.

Eric R. Kok
Algemeen Directeur (en zelf ondernemer)

maak kennis
  • DLM on tour met Rocky G
  • DLM Official Business partner van Sparta Rotterdam
  • DLM the movie!
  • Nieuw: Occasion deals!
  • Fortuna Sittard in MINI Countryman
Ik wil graag
meer weten

Bel ons op (0162) 760 760,
of vul onderstaande gegevens in.

Naam is een verplicht veld.
Telefoonnummer is een verplicht veld.
Social media

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Bekijk dan onze social media pagina's,

Facebook Linkedin Youtube