Bedankt voor uw contactaanvraag!

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

×
Hartelijk dank voor het stemmen op Dé Lease Maatschappij!

U ontvangt een e-mail met verdere informatie.

×
DLM
support casper
telefoon Bel ons voor een afspraak: (0162) 760 760
achtergrond vervolg
Sponsoring
Onze ondernemingWerken bij DLMBusiness partnerAmbassadeursNieuwsSponsoringOnze DLM medewerkersPrivacy Statement

Sponsoring

Maatschappelijk betrokken

Wij zijn ook partner van Handbal Houten, OCI-LIONS, Koninklijk Nederlandse Korfbal Verbond, Fortuna Sittard, de Eaters en USV Hercules. Samen hebben wij de spelers van deze sportverenigingen veilig en deskundig op weg geholpen.

BiJeVa

BiJeVa vzw

BiJeVa helpt kansarme kinderen in Vlaanderen. BiJeVa ondersteund die mensen van nabij, in onderling overleg, op een praktische manier en gericht op kinderen en ouder(s) waarbij 'doen' dat doe je zelf centraal staat. Daarbij nemen we tijd, luisteren en troosten. Wij ondersteunen die gezinnen met voeding, kleding, schoeisel, computer, fiets, kamerinrichting, opleiding, vakantie, daguitstap, sport, cultuur, hobby en sinterklaas & kerst en nieuwjaar.

houten

Handbal Houten

Onze vereniging bestaat al sinds 27 oktober 1983. Handbal is een flitsende en dynamische sport voor iedereen die van actie houdt. Bij handbal kun je eigenlijk alleen winnen als je goed samenspeelt met je teamgenoten. De heren 1 spelen in de Eredivisie en daar zijn we trots op!

casper

Support Casper

De campagne Support Casper is onderdeel van de Stichting Overleven met Alvleesklierkanker. In september 2015 startte de campagne en een paar maanden later is de Stichting opgericht. De grondleggers zijn allemaal vrienden of familie van mensen die zijn overleden aan alvleesklierkanker. Er is schrikbarend weinig aandacht voor alvleesklierkanker. Vermoedelijk omdat de meeste mensen er zó snel aan overlijden dat er geen tijd en ruimte is om acties op te zetten of aandacht te vragen. Dát gegeven, in combinatie met het feit dat meer dan 90% van de patiënten het niet overleefd, is reden om hier niet langer genoegen mee te nemen. Met de Stichting doelen we op de bewustwording rond alvleesklierkanker vergroten en tegelijkertijd structureel geld inzamelen om het broodnodige onderzoek naar nieuwe, innovatie behandelmethoden mogelijk te maken.

Limburg LIONS

OCI Nitrogen-LIONS

Handbal in de Westelijke Mijnstreek en topprestaties zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Al jarenlang zorgden de handbalverenigingen Sittardia (uit Sittard), Blauw Wit (uit Beek) en V&L (uit Geleen) voor landskampioenschappen en bekeroverwinningen. Om nog betere faciliteiten te kunnen bieden aan de spelers, is enkele jaren geleden de fusieclub OCI-LIONS opgericht. Dit heeft geresulteerd in het winnen van de BENE-League in 2015-2016 (competitie met de beste Nederlandse en Belgische clubs), het landskampioenschap en de Nationale beker in de seizoenen 2014-2015, 2015-2016 en 2016-2017. Topprestaties waaraan DLM / Dé Lease Maatschappij graag haar naam verbindt.

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard

Fortuna Sittard is in wezen de grondlegger van het professionele voetbal in Nederland. Fortuna '54 was in de jaren '50 al succesvol, waarbij het publiek van heinde en verre kwam om de eigen spelers aan te moedigen. De jeugdopleiding van Fortuna Sittard heeft diverse topspelers voortgebracht (o.a. Mark van Bommel), die internationaal grote successen hebben geboekt. Fortuna Sittard speelt al jaren in de Jupiler-league voor een vaste schare trouwe supporters.

KNKV

KNKV

Korfbal in Nederland is topsport. De landelijke finale tussen de beste clubs van het seizoen, die al jarenlang in Ahoy Rotterdam wordt gespeeld, is elk jaar weer een feest voor elke korfballiefhebber. Bovendien zorgt het Nederlandse team steeds opnieuw voor internationale successen en prijzen. Deze teamsport is het toonbeeld van gelijkwaardigheid. DLM / Dé Lease Maatschappij en de KNKV bieden samen de aangesloten verenigingen de mogelijkheid om veilig onderweg te zijn.

maak kennis
  • DLM on tour met Rocky G
  • DLM Official Business partner van Sparta Rotterdam
  • DLM the movie!
  • Nieuw: Occasion deals!
  • Fortuna Sittard in MINI Countryman
Ik wil graag
meer weten

Bel ons op (0162) 760 760,
of vul onderstaande gegevens in.

Naam is een verplicht veld.
Telefoonnummer is een verplicht veld.
Social media

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten. Bekijk dan onze social media pagina's,

Facebook Linkedin Youtube